Top

Service en onderhoud

  • Impressie Werkplaats Auto Swaanen
    Impressie Werkplaats Auto Swaanen

Service en onderhoud

Als Bovag garage verrichten wij service en onderhoud van alle merken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in BMW en MINI. Voor alle reparaties en onderhoud zoals o.a. zomerbanden, winterbanden, opslag van banden, uitlaten , airco en het repareren/vervangen van uw voorruit kunt u bij ons terecht. Auto Swaanen is tevens Apk-keuringstation. Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur om uw auto up to date te houden. Uiteraard verwerken wij uitsluitend originele onderdelen.

Maak hier uw afspraak

U kunt telefonisch contact opnemen met ons via 0492381000. Wilt u online een afspraak maken voor onderhoud of schade? Stuur dan een mail naar Info@autoswaanen.nl
Prijsopgave vooraf
Bij alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties informeren wij u desgewenst vooraf duidelijk over de kosten. Tevens nemen we contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Verder leveren wij ook een compleet aanbod van allerlei accessoires die uw auto nog verder verfraaien. Kom eens langs en laat u door een van onze medewerkers uitgebreid informeren.

APK Keuring

Bij de APK worden onder andere de volgende onderdelen geïnspecteerd: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, uitlaatgassen.

Tarief APK keuring

All in prijs benzine auto 45 euro en diesel auto 55 euro.

Wanneer is je auto toe aan de beurt voor APK?

Als je wilt weten wanneer je auto aan de beurt is voor een APK, kun je hier klikken

SchadeFocwa Eurogarant

Wij hebben met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen afspraken gemaakt.
Wanneer u te maken krijgt met schade is dit al vervelend genoeg. Daarom nemen wij al het papier- en regelwerk rondom de schade voor u uit handen. Kortom wij denken met u mee. Alle reparaties vallen onder het Focwa/Eurogarantlabel, dit betekent dat u 4 jaar garantie krijgt op elke reparatie. Auto Swaanen helpt u snel weer op weg!

Gratis haal- en brengservice

Als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, maar van uw agenda krijgt u geen tijd om naar ons toe te komen… Geen probleem, dan komen we toch gewoon naar u toe! Wij halen uw auto gratis op en brengen deze ook weer terug. Of informeer naar de andere mogelijkheden, zoals een leenauto. Auto Swaanen zoekt altijd een passende oplossing.

Airco Check

Airco check

Snel en voordelig op weg met een goedwerkende airco. Wij controleren, reinigen en vullen uw airco!Een airco houdt de conditie van de lucht in de gaten en regelt én koelt het interieur van de auto door middel van bediening op het dashboard. Een automatisch airco-systeem kan zelf de temperatuur in het interieur regelen. Een handmatige airco koelt alleen als je zelf iets instelt. Een airco-systeem werkt d.m.v. het samenpersen en weer laten verdampen van koelmiddel. Daarbij wordt vocht aan de interieurlucht onttrokken. Gebruik de airco minimaal één keer per maand. Maak je geen zorgen, als er damp uit de ventilatie-openingen komt. Dit is normaal en wordt veroorzaakt door de snelle afkoeling van lucht. Verwijder ’s winters vóór de koude start eerst alle sneeuw en ijs van de luchtinlaat. Alleen dan kan je airco goed functioneren. In verband met mogelijke aantasting van het milieu door lekkage van koelmiddel mogen eventuele reparaties alleen worden uitgevoerd door een bevoegd autobedrijf, wij zijn zo’n bedrijf!